De slowjuice bar:

de slowjuice barmeer dan 90 gezonde sappen uit de (slow)juicer!

 Om alle belangrijke vitamines en mineralen binnen te krijgen, hoef je niet per se uitgebreid te gaan koken. Dat kan namelijk ook prima door het drinken van sap, gemaakt met de zogenaamde slowjuicer. De slowjuicer perst sap van hoge kwaliteit uit groente- en fruitsoorten, waarbij alle essentiële voedingsstoffen behouden blijven. Maar ook met een gewone sapcentrifuge kunt u de heerlijke en gezonde sappen van ‘De slowjuice bar’ maken. In dit boek staan meer dan 90 recepten van sappen waarmee u de meest smakelijke en gezonde combinaties van fruit en/of groenten in een handomdraai zelf kunt maken.

Over de auteurs: Erin Quon en Briana Stockton

Erin Quon is een Amerikaanse professionele chef-kok en ‘foodstylist’ en heeft met haar recepten inmiddels enkele prestigieuze prijzen op haar naam staan. Ze heeft tal van kookboeken geschreven welke allen door critici alsook het grote publiek positief werden ontvangen.

Briana Stockton is eveneens chef-kok, met als specialisatie ‘rauw voedsel’. Daarnaast is ze afgestudeerd bewegingswetenschapper. In haar praktijk helpt ze vele klanten door fitnesstrainingen te geven in combinatie met voedingsadviezen. Briana is fervent liefhebster van het drinken van sappen uit de sapcentrifuge, wat heeft geleid tot de totstandkoming van het boek ‘De slowjuice bar’.

De slowjuice bar 

Het boek ‘De slowjuice bar’ deelt de lekkerste saprecepten op in vier categorieën. Iedere categorie bevat combinaties van groenten en/of fruit waarmee je de lekkerste en gezonde sappen zelf kunt maken. Of je nu een maaltijdvervangende sap wenst of een zogenaamde detox-sap, er is genoeg om uit te kiezen. De slowjuice bar is een uitstekend boek voor iedereen die op een eenvoudige wijze oergezonde en lekkere sappen wil maken met gebruik van de sapcentrifuge of slowjuicer. Het boek geeft een heldere uitleg in combinatie met duidelijke foto’s, en meer dan 90 recepten verdeeld over 120 pagina’s.

[bol_product_links block_id=”bol_5433027d4026b_selected-products” products=”9200000030730302″ name=”Slowjuice bar” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]